19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

'Yaz geldi' diye sevinmeyin, havalar soğuyacak!

Hava sıcaklığının, kuvvetli poyrazla birlikte kuzey, iç ve doğu kesimlerde hafta boyunca 4 ila 6 derece azalacağı bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış bekleniyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek yağışlar, Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda etkili olacak.

Salı günü doğu bölgelerinde, çarşamba gününden itibaren ise Karadeniz ile yurdun doğu kesimlerinde aralıklarla görülecek yağışların, genellikle yağmur, hava sıcaklığındaki hissedilir derecedeki azalışa paralel olarak gece ve sabah ilk saatlerde Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, kuvvetli poyrazla birlikte kuzey, iç ve doğu kesimlerde hafta boyunca hissedilir derecede (4 ila 6 derece) azalacak. Rüzgar, kuzey, iç ve batı bölgelerinde kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden kuvvetli esecek.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2006 Pazar 12:24:08
Güncelleme :23 Nisan 2006 Pazar 12:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?