19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yeşil yumurtlayan tavuk işleri açtı

Yeşil yumurtanın kerameti

Hırvatistan'da bir çiftçinin kümesinde yetiştirdiği Fata isimli tavuk, alışılmışın dışında yeşil renkte yumurtlayınca sahibinin işleri açıldı, karı arttı.

Hırvatistan'ın Forkusevci kasabasında Stipa Gregacevic adındaki bir çiftçinin kümesinde yetiştirdiği Fata isimli tavuk, alışılmışın dışında yeşil renkte yumurtlayınca sahibinin işleri açıldı, karı arttı.

Stipa, yerel bir gazetenin muhabirine ilginç olayla ilgili şunları söyledi; "İnanın Fata'nın bunu nasıl yaptığını bende bilmiyor, izah edemiyorum. Arkadaşlarım 'Herhalde yemine yeşil biber katıyorsun' diye dalga geçiyor. Ne derlerse desinler, yumurta satışları arttı. Renkli yumurtaların kartonu diğerlerine göre iki misli fiyata olmasına rağmen kapışılıyor. Biz her zaman organik tarım yapan çiftçileriz. Sanırım bu yumurtalar bilim adamlarının önerdiği daha yeşil bir çevre düşüncesiyle örtüşüyor."

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 08:42:10
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 08:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.253.81.xxx Tarih : 15.04.2009 19:34:32

bence çifçi ördeklerine sahip çıksın ördekler tavuklarla çifleşiyor olabilir  bende bir horoz vardı ördeklere  musallat oluyordu hemen kellesini uçurdum belki burda da öyle bir erkek  ördek var ördek yumurtaları yeşildir