22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Yine sisli günler geliyor

Marmara ile İç ve Doğu Anadolu bölgelerinde bu hafta yine sis var. Haftasonuna kadar sürecek sisin ardından yağmurlu bir hava geliyor. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da etkili kar yağışı...

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sis vardı. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don yaşandı. Bugün hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Tokat çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yağışlar kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek. Denizlerde orta ve doğu Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Rüzgar; Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatı, Batı Karadeniz ve Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı, Marmara, Kuzey Ege ve Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 3-5, Doğu Karadeniz'de 5-7 kuvvetinde esecek.

Yarın, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Yağışlar; Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde etkili olmak üzere kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Marmara ile yurdun iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu, Marmara'da batı ve güneybatıdan hafif arasıra orta kuvvette esecek. Denizlerde, orta ve doğu Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Marmara'da doğu ve güneydoğu öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4, Batı Karadeniz batı ve güneybatıdan 3 ila 5 doğusu kuzeybatıdan 5 ila 7 gece 3 ila 5, Doğu Karadeniz batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 gece güneybatıdan 3 ila 5, Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 güneyi 6 gece güneybatıdan 2 ila 4, güney Ege kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 batısı 5 ila 7 gece kuzeybatıdan 2 ila 4, batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu gece kuzeybatıdan 4 ila 6 öğleden sonra 2 ila 4, Doğu Akdeniz kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 gece 2 ila 4 kuvvetinde esecek.

ELAZIĞ'DA YOĞUN SİS

THY'nin, TK-674 sefer sayılı Ankara-Elazığ uçak seferi, kentteki yoğun sis ve görüş mesafesinin düşük olması nediyle iptal edildi.

aa
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 17:37:39
Güncelleme :15 Ocak 2007 Pazartesi 17:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?