22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Yoğun bakımdaki tacizci tiyatrocu

İstanbul'da özel hastanenin yoğun bakımında kalp hastası kadını taciz eden kişinin tiyatro oyuncusu olduğu anlaşıldı. Zanlı 'hiçbir şey hatırlamıyor'

Özel hastanede yoğun bakım ünitesine girip kalp hastası bir kadını elle taciz eden kişinin genç tiyatro ve dizi oyuncusu 'O.Ö.' olduğu anlaşıldı.
Asıl adı O.V. Özarman olan ancak dizilerde O.Ö. adını kullanan zanlı yaklaşık 10 gün önce saat 01.30 sularında geldiği özel hastanede güvenlik görevlilerine "İyi akşamlar" diyerek yoğun bakım ünitesinin bulunduğu ikinci kata yöneldi. Güvenlik görevlileri, iyi giyimli ve şorhoşluk izlenimi vermeyen Özarman'ı hasta yakını sanmıştı. Asansörle hastanenin ikinci katına çıkan Özarman, güvenlik kartıyla giriş yapılan ünitenin kapısına geldi.
Bu sırada hemşire D.Ç., bir hastanın çıkışıyla ilgili işlem yapmak üzere yoğun bakım ünitesinden çıkınca kapı açık kaldı. Özarman, D.Ç.'yi iterek içeri daldı. Duvara çarpan D.Ç., güvenliği haberdar ederken, Özarman kalp tedavisi gören 57 yaşındaki H.K. adlı kadın hastanın yanına gitti. Kendini doktor olarak tanıtan Özarman, daha sonra kadını taciz etti. H.K.'nın çığlıkları üzerine odaya yönelen güvenlik görevlileri, Özarman'ı polise teslim etti.


Tutuksuz yargılanacak
Polis tarafından ilk ifadesi alınan Özarman, 'cinsel taciz' ve 'darp' suçlamalarıyla Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Aşırı derecede alkollü olduğu için olayı anımsamadığını söyleyen Özarman, suçlamaları da reddetti.
Savcının tutuklama talebiyle Nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk ettiği zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Zanlının daha sonra, "Çok alkollüydüm. Kafam bir şeye bozuktu. İçtim ve sonrasını hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.
Hastane yetkilileri, Özarman'ın yoğun bakım ünitesine girebilmesiniyse o an kapının hemşire D.Ç. tarafından açılmış olmasına bağladı. Özarman'ın henüz hastadan, hasta yakınlarından ve hastaneden özür dilemediğini belirten yetkililer, "Bu büyük bir talihsizlik. Günlerdir bunun üzüntüsü içindeyiz. Hastamız kalp hastasıydı. Daha kötüsü de yaşanabilirdi. Böyle bir adamın serbest bırakılması çok acı. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.
Şehir Tiyatroları oyuncusı olan 23 yaşındaki Özarman, 'O.Ö.' adını kullanıyor. Özarman Hayat Bilgisi, Genco, Dayı, Şarkılar Seni Söyler ve Babam Askerde dizilerinde rol aldı.

Radikal
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 07:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?