1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Adanaspor 14 kişi ile çalışıyor

ADANASPOR 14 KİŞİ İLE ÇALIŞIYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları sıkıntılı devam ediyor.

Turuncu Beyazlı takımda, sakatlar kervanına kaleci Haluk da eklendi. Omzunda iki bölgede yırtık tespit edilen haluk'un sezonu kapattığı bildirildi. Diğer kaleci Tolgahan Acar'ın tedavisi devam ediyor. Bel fıtığı teşhisi konulan Tolgahan'ın oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

Cezalı oyuncular Kibong, Fahri ve sakatlığı süren Ahmet Görkem de Samsunspor karşılaşmasında görev yapamayacak. 14 kişi ile antrenman yapan takıma A2'den oyuncu takviyesi yapıldı.

Teknik Sorumlu Eyüp Arın futbolculara ile bir toplantı yaparak Samsunspor takımı hakkında önemli uyarılarda bulundu.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Arın, Samsunspor maçında takıma itici güç olmalarını istedi. Adanaspor'un taraftarına özellikle zor günlerde destek olduğunu hatırlatan Arın, "Adanaspor taraftarının takımına sevgisini bütün Türkiye biliyor. Pazar günü futbolcularımız kendilerini yalnız hissetmemeli. Çok kritik bir sürece giriyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.

Bu arada, İzzet Yıldırım 27. yaş günün Osman Yereşen Tesislerinde kutladı. Antrenman dönüşünde sürpriz doğum günü ile karşılaşan İzzet'i takım arkadaşları da tebrik etti.

ADANASPOR 14 KİŞİ İLE ÇALIŞIYOR
ADANASPOR 14 KİŞİ İLE ÇALIŞIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2011 Perşembe 15:02:05
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 15:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?