2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Alkollü koca dehşeti!

ADANA'DA KOCA DEHŞETİ

Adana'da alkollü şahıs, boşanma meselesi yüzünden tartıştığı eşini silahla vurarak öldürdü.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi 3404. Sokak'taki bir apartmanın 13. katında meydana geldi. İddiaya göre, sürekli alkol alıp kumar oynayan ve işi olmayan H.S. (37), kumar ve alkol yüzünden evini sattı.

Bu nedenle eşiyle sürekli tartışan şahıs, dün gece yine eşi S.S. (29) ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce H.S., çocukları M.S. (8) ve D.S.'yi (5) babası M.S.'nin evine gönderdi. Alkollü olan H.S.'nin, çocukları gönderdikten sonra kendisinden boşanmak isteyen ancak ailesinin ekonomik durumu kötü olduğu için boşanamayan eşiyle tartışması alevlendi.

H.S., silahını çıkartarak eşini başından vurdu. Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi başında bir süre bekledikten sonra üzerine battaniye örtüp, silahı da üzerine bırakan H.S., çocuklarının yanına gitti. Eşini öldürdüğünü kimseye söylemeyen H.S. sabaha kadar uyumadı. Çocuklar sabah eve gittiklerinde annelerini battaniyeye sarılı kanlar içinde buldu. Çocuklar hemen komşularına haber verdi. Eve gelen komşular, S.S.'yi görünce polisi aradı.

Polis olay yerine gelirken, bu arada H.S. de babasına eşini öldürdüğünü anlattı. Baba M.S., polisi arayarak olayı bildirdi. Olay yerine gelen polisin gözaltına aldığı H.S.'nin aşırı alkollü olduğundan ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. S.S.'nin cesedi ise, yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ADANA'DA KOCA DEHŞETİ
ADANA'DA KOCA DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 10:42:04
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 13:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yusuf Önder IP: 88.254.246.xxx Tarih : 10.03.2011 23:39:28

Halbuki Allah sabredenlerle beraberdir bir bilebilseler....