1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Bayanlar maçında olay

BAYANLAR MAÇINDA OLAY

Bayanlar Futbol 1. Ligi takımlarından Adana İdmanyurduspor Kulübü Başkanı Metin Taylancı, deplasmanda 2-0 kazandıkları Trabzon İdmanocağı maçının ardından çıkan kavgadan üzüntü duyduklarını belirtirken, "Bu olay takımımızı daha da hırslandırdı" dedi.

Şampiyonluk hedefleyen Adana İdmanyurduspor, Trabzon İdmanocağı'nı 45. dakikada Esen ve maçın uzatmaların 3. dakikasında Jagueline'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından her iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı.

Adana İdmanyurduspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaqueline‘a saldıranları güvenlik güçleri güçlükle yatıştırdı.

Trabzon İdmanocağı oyuncuları ve taraftarları sahayı terk ettikten sonra Adana İdmanyurduspor kafilesi polis eşliğinde stattan ayrıldı.

Maç sonu çıkan kavgadan sonra konuşan Kulüp Başkan Metin Taylancı, "Kendini bilmez birkaç İdmanocağı taraftarının ateşlediği olaylar yüzünden büyük üzüntü duyuyoruz. Bu olay takımımızı daha da hırslandırdı. Emniyet güçlerinden yeterli desteği alamadık. Emniyet güçlerine durumu ve mağduriyetlerimizi anlattık.Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Spor kardeşliktir, barıştır. Bu tür olayların tekrarlamamasını diliyorum. Oyuncularımızı da kutluyorum. Adana'yı güldürmeye devam ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2011 Pazartesi 11:47:04
Güncelleme :21 Mart 2011 Pazartesi 21:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?