2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Bomba değil televizyon!

TELEVİZYON PATLADI

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, bir evde patlayan televizyon yüzünden çıkan yangın, ahşap ve çinko malzemeden oluşan iki evi kullanılamaz hale getirdi. Yangın, bir saatlik bir çalışmanın ardından diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Ceyhan'ın Muradiye Mahallesinde çinkolu ve ahşap evde saat 09.05 sıralarında televizyonun patlamasıyla yangın çıktı.

Ev sahibi anne Melek Çolak (38), iki oğlunu okula gönderdikten sonra bulaşık yıkamak üzere mutfağa girdi. Bir süre sonra diğer odada televizyon seyreden 13 yaşındaki zihinsel engelli kızı A.Ç'yi kontrol etmek üzere dönen anne, kablodan dumanlar yükseldiğini gördü. Zihinsel engelli kızı A.Ç'yi dışarı çıkarır çıkarmaz odadaki televizyon büyük bir gürültüyle patladı. Patlama ile birlikte alev alan televizyondan çıkan yangın masanın ve perdelerin tutuşmasına neden oldu.

Yangın, kısa sürede bitişik evde kızı ve torunuyla oturan Besime Sezgin'in (65) evine sırçadı. Çinkolu ve ahşap malzemeden oluşan yangın kısa sürede evi kapladı. Ceyhan Belediyesi itfaiye ekipleri, bir saatlik bir çalışmanın ardından yangını diğer evlere sıçramadan söndürdü. Mahalle sakinlerinin yüreğini ağzına getiren yangında, herhangi bir can kaybı yaşanmazken her iki ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi.

TELEVİZYON PATLADI
TELEVİZYON PATLADI
TELEVİZYON PATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 11:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?