1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Borcu için iddaa bayiini soydu

2 BİN LİRALIK BORCUNU ÖDEMEK İÇİN İDDAA BAYİİNİ SOYDU

Adana'da bir İddaa bayii, yüzünü kar maskesiyle gizleyen silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Kasadaki paraları aldıktan sonra motosikletiyle uzaklaşan soyguncu, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yamaçlı Mahallesi, Süleyman Vahit Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Buket İddaa Bayiİ'nde meydana geldi. Saat 22.00 sıralarında bayie girerek kasada bulunan 23 yaşındaki Mehmet Erkan Kılıç'a silah çeken yüzü maskeli soyguncu, iş yeri çalışanına paraları vermezse ateş edeceğini söyledi. Akşamki hasılat olan 390 lirayı alan soyguncu, hemen ardından dükkan önüne park ettiği kırmızı renkli motosikletine binerek uzaklaştı. Kılıç'ın polise haber vermesi üzerine ekipler tarafından

civar mahalle ve ara sokaklarda geniş çaplı araştırma başlatıldı. Ekipler, ihbara uygun bir motosikleti durdurduklarında, yapılan aramada 30 yaşındaki sürücü Ahmet T.'nin üzerinde bir tabanca buldu. Karakola götürülen Ahmet T., motosikleti ve üzerindeki kıyafetleriyle teşhis edilince suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. Ahmet T., piyasaya 2 bin lira borcu olduğunu ve bunu ödemek için gasp yaptığını söyledi. Ahmet T., soygun parasını sakladığı yere götürülerek parayı polislere teslim etti. Şüphelinin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

2 BİN LİRALIK BORCUNU ÖDEMEK İÇİN İDDAA BAYİİNİ SOYDU
2 BİN LİRALIK BORCUNU ÖDEMEK İÇİN İDDAA BAYİİNİ SOYDU
2 BİN LİRALIK BORCUNU ÖDEMEK İÇİN İDDAA BAYİİNİ SOYDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 23:41:01
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 09:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?