1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Ekonomistler fuhuşta yakalandı

EKONOMİST KADINLAR FUHUŞTA YAKALANDI

Adana'da ikisi ekonomist biri ise lise mezunu Gürcistan uyruklu 3 kadın fuhuş yaparken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Mithatpaşa Mahallesi'nde 3 Gürcistan uyruklu vatandaşın fuhuş yaptığını belirledi.

Bunun üzerine polis eve yaptığı baskında kadınları fuhuş yaparken yakaladı. Fuhuş operasyonunda yakalanan Mzia Tsulaia (47) ve Eka Makkay'ın (35) ülkelerinde İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi'nin ekonomi bölümünden mezun olduğu ve ekonomist olduğu ancak ülkelerinde fazla para kazanamadıkları için Türkiye'de günde

en az 5 erkekle 100 lira karşılığı fuhuş yaptığı ortaya çıktı. Yakalanan kadınlardan Natali Janelidze'nin lise mezunu olduğu belirlendi.

Kadınlar emniyetteki sorgularının ardından önce tahlil ve tetkiklerden geçmek üzere hastaneye ardından da yurt dışı edilmek için Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Bu arada, Ahlak Büro Amirliği'nin yaptığı başka bir operasyonda ise Sait K. isimli şahsın pazarladığı Cansu C. (32) isimli bir travesti Emek Mahallesi'nde müstakil bir evde fuhuş yaparken yakalanarak gözaltına alındı. Travesti de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

EKONOMİST KADINLAR FUHUŞTA YAKALANDI
EKONOMİST KADINLAR FUHUŞTA YAKALANDI
EKONOMİST KADINLAR FUHUŞTA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2011 Pazartesi 15:52:00
Güncelleme :21 Mart 2011 Pazartesi 17:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?