1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Erbakan için mevlit okutuldu

AGD ADANA ŞUBESİ ERBAKAN İÇİN MEVLİT OKUTTU

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şubesi tarafından, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için, Adana Merkez Camii'nde mevlit ve hatim-i şerif okutuldu.

Milli Görüş Lideri, 54. Hükümetin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Adana Merkez Sabancı Camii'nde öğle namazını müteakip okutulan mevlide Saadet Partisi GİK Üyesi, eski Adana Milletvekili Yakup Budak, SP Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, İlçe Başkanları, HAS Parti Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil ve ilçe başkanları, Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve AGD Adana Şube Başkanı Abdülaziz Kıranşal da katıldı.

Yoğun bir ilgi gören mevlit sonrası bir konuşma yapan AGD Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal, mevlit programının düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyen başta Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat ve Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun'a teşekkür ettiklerini belirterek, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan bizim liderimizdi, kendisini her zaman rahmetle anacağız” dedi.

Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Türkiye ve İslam dünyası için çok önemli bir lider olduğunu ifade eden Kıranşal, "Son nefesine kadar manevi değerlerin hakim olması için var gücüyle çalışan, yaptığı hizmetlerle çığır açarak milletimizin gönlünde taht kuran rahmetli Erbakan Hocamızın eserlerini ve fikirlerini yaşatacağız. O’nun izinde gitmek ve davasını en yükseklere çıkarmak bizim boynumuzun borcudur" diye konuştu.

Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun ise merhum Prof. Dr. Erbakan'ın vefatından sonra, sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı etrafında toplayan büyük bir lider olduğunu belirterek, "Merhum Erbakan, ömrü boyunca hak için çalışan, emri bil maruf ve nehyi anil münker ve tebliğin öneminden bahseden bir isimdi. İnsanları hayatının her saniyesinde hakka davet eden çok büyük bir liderdi. Bizler de, içinizden hayra çağıran, iyiliği emreden ve kötülüğü men eden bir topluluk bulunsun emri gereğince herkesi hayra davet etmek zorundayız" dedi.

Mevlid sonrası camii avlusunda tatlı ve benzeri çeşitli ikramlarda bulunuldu.

AGD ADANA ŞUBESİ ERBAKAN İÇİN MEVLİT OKUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 16:18:01
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 16:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?