1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Kameramanı tehdit etti

AMBULANS SAĞLIK GÖREVLİSİNDEN KAMERAMANA MÜDAHALE

Adana'da sokakta yaşayan bir vatandaşın ayağı yara olduğu için çağrılan ambulansın bayan sağlık görevlisi, olayı görüntülemek isteyen kameramana müdahale ederek, tehditler savurdu.

Adana'da 4 yıl önce annesi öldükten sonra sokaklarda yaşmaya başlayan Mustafa Korkmaz'ın, temizlik yapamadığı için ayağında yara çıktı.

 Yürümekte zorluk çeken Korkmaz için vatandaşlar, 112'yi aradı. 112'yi arayan bakkal Mutlu Boyacı, "Burada mağdur bir vatandaş var. Hastanın durumu sokakta yaşıyor ayağı çürümüş vaziyette. Ayağı mosmor yara var. Yaralar kanıyor vaziyette. Cumhuriyet Mahallesi sanayi caddesinde duruyor şuanda" diye bilgi verdi.

Korkmaz, gözyaşları içinde hastaneye gittiğini ancak koktuğu için kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini dışarı attıklarını savunarak, "Ben hastayım bana bakın dedim, bana bir iğne bile vurmadılar. Beni dışarı kovaladılar. Yeşil kartım yok kimliğimi de kaybettim, bana bakmadılar. Annem öleli 4 yıl oldu, 4 yıldır ne banyo var ne ev var, ne ana var ne baba var böyle dışarıda karşıda yatıyorum onun için ayağım yara oldu iyileşmiyor. Hastanede üzerin pis pis kokuyor seni buraya almayız diyorlar. Doktor beni kabul etmiyor hasta bakıcı beni kabul etmiyor" dedi.

Daha sonra ambulans olay yerine geldi. Ancak gözyaşları içinde hastaneye alınmadığını anlatan Mustafa Korkmaz görevlileri karşısında görünce hastaneye götürülmemesi için yalvardı. Korkmaz, ambulansta bile müdahale yapılmasını kabul etmedi. Görevliler de hastaneye gitmek istemediğine dair bir evrak imzalatıp ayağına pansuman yaptı.

Bu arada, bayar sağlık görevlisi ise "Sırf hastaneye yatmak için bizi çağırıyor" diye kızdıktan sonra görüntü çeken kameramana kamerayı kapatmasını söyledi. Ancak kameraman çekime devam edince müdahale ederek "Bu görüntüleri bir yerde görürsem seni bulurum" diye tehdit etti.

AMBULANS SAĞLIK GÖREVLİSİNDEN KAMERAMANA MÜDAHALE
AMBULANS SAĞLIK GÖREVLİSİNDEN KAMERAMANA MÜDAHALE
AMBULANS SAĞLIK GÖREVLİSİNDEN KAMERAMANA MÜDAHALE
AMBULANS SAĞLIK GÖREVLİSİNDEN KAMERAMANA MÜDAHALE
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 11:04:00
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 16:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?