1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Konserde Özer sürprizi

KONSERDE ÖZER SÜRPRİZİ

Türk Sanat Müziği Konseri’nde sürpriz şekilde sahneye çağrılan Büyükşehir Belediyesi CHP’li meclis üyesi ve Altınkoza Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Özer, söylediği birbirinden güzel eserlerle davetlilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca Tiyatro Salonu’nda organize edilen Türk Sanat Müziği Korosu Konseri büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile eşi Serpil Aldırmaz’ın da izlediği konser sırasında Büyükşehir Belediyesi CHP’li meclis üyesi ve Altınkoza Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Özer, sahneye davet edildi. Kısa bir konuşma yapan Özer, “Bu salonda yıllardı hep siyesi konuşma yaptım. Şarkı söyleyeceğimi hiç düşünmemiştim” dedi.

Daha sonra Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren Bekir Sıtkı Özer, konuklardan tam not aldı. Konser sonrası Bekir Sıtkı Özer’e çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Muhteşem bir gece oldu. Sayın Özer, Altınkoza’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını boşuna yapmıyor. Ortak Akıl’la başaramayacağımız iş yok. Sanat konusunda bizim tek rakibimiz İstanbul diyordum. Bekir Bey’in konserinden sonra rakibimizin olmadığı görüldü” şeklinde konuştu.

Daha sonra Ahmet Karabucak İlköğretim Okulu öğrencilerinin oluşturduğu halk oyunları ekibi çeşitli gösterilerde bulundu.

KONSERDE ÖZER SÜRPRİZİ
KONSERDE ÖZER SÜRPRİZİ
KONSERDE ÖZER SÜRPRİZİ
KONSERDE ÖZER SÜRPRİZİ
KONSERDE ÖZER SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 14:25:03
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 15:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?