1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Lunaparkta 23 Nisan hazırlığı

LUNAPARKTA 23 NİSAN HAZIRLIĞI

Adana’nın tek lunaparkı olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Seyhan Baraj Gölü girişinde kurulu bulunan 100. Yıl Lunapark’ı 23 Nisan hazırlıklarına başladı.

İşletme sahiplerinden A. Rahim Önük tarafından yapılan açıklamada, Lunaparkın yaz sezonuna hazırlık kapsamında yeniden düzenlendiği, yeni oyun aletleriyle takviye edildiği bildirildi. Önük “1984’den beri Adana’da tek lunapark olarak hizmet vermenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Oyun aletlerimiz günün yeni teknolojileri takip edilerek güncellenmektedir. Mevcut elma kurdu, dönme dolap, atlı karınca, uçan senfoni, gondol ile tamamı Avrupa’dan ithal yeni oyun aletlerinden discovery ve grayz dans gibi aletlerle parkı daha da güçlendirdik” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara ücretsiz hizmet vereceklerini belirten A. Rahim Önük, “Babamız rahmetli Halil İbrahim Önük’ün sağlığında başlattığı bu uygulamayı biz de yıllardan beri devam ettiriyoruz. Allah ömür verdiği sürece de buna devam edeceğiz. Çünkü babam çocukları çok seviyordu. Bizler de çok seviyoruz ve o nedenle onlara milli bir bayramda ayrıcalık sunmak istiyoruz” diye konuştu.

LUNAPARKTA 23 NİSAN HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 12:02:04
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 17:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?