1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Otelde yangın paniği

OTELDE YANGIN PANİĞİ

Adana'da bir otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Otel sahibi otele gelen alkollü bir kişiye oda vermediği için oteli yaktığını ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, dün akşamüstü Yeni Ferah Oteli'nde iki odada yangın çıktı. Otelde bulunan müşteriler yangın çıktığını fark edince polise ve Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne haber verdi.

Bu arada iki odada çıkan yangın kısa sürede büyürken, oteli duman sardı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, müdahale ederek yangını söndürdü ancak otelden dumanlar yükselmeye devam etti.

Odalarında mahsur kalan müşteriler itfaiye ekiplerinin yardımıyla otelden tahliye edildi. Müşteriler, yangının büyük olmadığını, ancak yoğun dumandan etkilendiklerini söyledi.

Otel sahibi Mehmet Uygur (33) yangının neden çıktığını bilmediklerini ancak yangından kısa süre önce M.Ç. isimli bir şahsın gelerek oda istediğini ancak şahsa alkollü olduğu için oda vermediğini bu nedenle onun yapmış olabileceğini söyledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu bilgi üzerine otelde inceleme yaptı. Yapılan incelemede herhangi bir kundaklama bulgusuna rastlanmadığı öğrenildi.

Oteldeki iki odada maddi hasar meydana geldiği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OTELDE YANGIN PANİĞİ
OTELDE YANGIN PANİĞİ
OTELDE YANGIN PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2011 Pazartesi 11:41:04
Güncelleme :14 Mart 2011 Pazartesi 18:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?