1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Sambacılar Adana’da çok mutlu

SAMBACILAR ADANA’DA ÇOK MUTLU

Türkiye Bayanlar Futbol 1. Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Adana İdmanyurduspor'un Brezilyalı futbolcuları Jaqeline ile Tatiana, Adana'da olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.

Adana’ya gelmekten ve Adana İdmanyurduspor formasını giymekten büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirten Jaqeline ile Tatiana, "Brezilya’daki yakınlarımız buraya gelmeyi çok istiyorlar. Bizde onlara buraları anlatıyoruz. Açıkçası kendi evimizde gibiyiz. Başkanımız Metin Taylancı ve diğer yöneticilerimizden çok memnunuz. Bu durum bizlere moral oluyor. Dileriz lig sonunda şampiyonluk ipini biz göğüsleriz" dediler.

Bu arada, Adana İdmanyurdusporda Trabzon İdmanocağı maçının hazırlıkları sürüyor. Gündüz Tekin Onay tesislerinde çalışmalarını Antrenör Cevahir Çaçan yönetiminde sürdüren Adana İdmanyurduspor futbolcuların istekli oluşu yönetimi mutlu ediyor.

Kulüp Başkanı Metin Taylancı, teknik kadro ve futbolculara inandığını belirtti. İyi bir seri yakaladıklarını söyleyen Taylancı, "Takımımız için olumsuz günler geride kaldı. Yakaladığımız galibiyetler serisini önümüzdeki maçlarda da sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

SAMBACILAR ADANA’DA ÇOK MUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 13:16:02
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 14:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?