1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Söz verdiler, kupayı alıp geldiler

SÖZ VERDİLER, KUPAYI ALIP GELDİLER

Gazi İlköğretim Okulu’nun başarılı kız basketbol takımı Şanlıurfa’da yapılan bölge elemelerinde birinci olarak Adana’ya şampiyonluk kupası ile döndü.

Okul Müdür Başyardımcısı İsmail Erdoğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Bahri Sarıkodal ve Antrenör Mustafa Ongun nezaretinde kupayla birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret eden basketbolcu kızlar, “Şanlıurfa’ya şampiyonluk iddiasıyla gittik. Yaptığımız tüm karşılaşmaları kazandık ve kupayı alarak Adana’ya döndük. Böylece Amasya’da yapılacak yarı final maçlarına katılmaya hak kazandık. Şimdi hedef Amasya’da başarılı olmak” dediler.

Başarılı basketbolcu kızları kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz, başarının takım ruhunun öne çıkmasıyla birlikte kendiliğinden geleceğini belirtti. Aldırmaz, “Bir ekip olduğunuzun bilinci ile hareket ettiğiniz sürece bu başarılar devam edecektir. Sizler de birbirinize inanmışsınız ve güvenmişsiniz. Bundan sonra da başarılı olacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Zihni Aldırmaz, takımın Amasya’ya ulaşımının kendileri tarafından sağlanacağı sözünü verdi. Aldırmaz, “Siz başarılı olmaya devam edin, bizler sizlere her zaman desteğe hazırız” ifadesini kullandı.

Gazi İlköğretim Okulu Kız Basketbol Takımı, 7-12 Nisan tarihleri arasında Amasya’da Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmak için mücadele verecek. Takım burada ilk ikiye girerse Türkiye Şampiyonası’na katılacak 8 takım içinde yer alacak.

SÖZ VERDİLER, KUPAYI ALIP GELDİLER
SÖZ VERDİLER, KUPAYI ALIP GELDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 11:24:05
Güncelleme :28 Mart 2011 Pazartesi 13:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?