1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Uyuşturucu için silah çaldı

UYUŞTURUCU İÇİN SİLAH ÇALDI

Uyuşturucu alabilmek için patronunun 2 silahını ve bir iş yerinden 120 lira çaldığı iddiasıyla Mersin'de gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'de çalışan Mehmet Ç, kendisi gibi Adanalı olan Eren S.'den (20) evine giderek kendisine kıyafet ve yiyecek getirmesini istedi. İddiaya göre patronunun İstiklal Mahallesi'ndeki evine gelen Eren S., eşyaların hazırlanmasını beklerken evde bulunan 5 bin lira değerindeki 2 tabancayı çaldı. Silahları Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde oturan bir arkadaşına teslim eden Eren S., daha sonra da iş yerinden 120 lira alarak kaçtı. Eren S.'nin çok sayıda sabıkası bulunduğunu ve uyuşturucu

bağımlısı olduğunu öğrenen Mehmet Ç., eşini arayarak evde çalınan bir şey olup olmadığını sorunca zanlının 2 silahı çaldığı ortaya çıktı. Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı Mersin'de yakalayarak Adana'ya getirdi.

Suçunu itiraf eden zanlı, silahları satmadığını, arkadaşına bıraktığını söyledi. 2 tabanca Mehmet Ç.'ye teslim edilirken, 2'si hırsızlık, 8'i de uyuşturucudan olmak üzere toplam 10 suç kaydı bulunan Eren S. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 14:05:04
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 14:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?