18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

2004 Ceyhan için spor yılı oldu

Adana’nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 2004 yılının Ceyhan için spor yılı olduğunu söyledi.

Türkiye Bayanlar Basketbol Birinci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren, FİBA Cup’ta Final Fuor’u hedefleyen Ceyhan Belediyespor Bayan Basketbol Takımı ile Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta şampiyonluk hedefleyerek 2. Lig B Katagorisi’ne yükselme hesapları yapan Ceyhanspor futbol takımı açısından 2004 yılı altın yıl oldu. Ceyhan Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, başarısına başarı katarken, Ceyhanspor futbol takımı da şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın 2004 yılında, başta basketbol olmak üzere sporda altın yılını yaşadığını belirterek, "İlçemiz için 2004 yılı her alanda iyi hizmetlerin gerçekleştiği bir yıl olmuştur. Özellikle basketbolda Ceyhan Belediyespor, Avrupa kupalarında ikinci tura çıkma başarısını göstermiş ve ligde çok iyi bir yere gelerek şampiyonluk mücadelesi vermektedir" dedi.

Başkan sözlü, futbolda da Ceyhan’da son dönemlerin en verimli yılının yaşandığını ifade ederek, "Ceyhanspor futbol ekibi, grubunda şampiyonluğun en iddialı takımı haline gelmiştir. Ceyhan’ın spor kamuoyundaki yükselişi için 2004 yılı adeta milat olmuştur. Belediyesporlu güreşçilerimiz de yüzümüzün akı olacak başarılar göstererek bu alandaki iddiamızı kanıtlamıştır" diye konuştu.

Ceyhan
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 13:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?