18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

Adana Ceyhan'a dev proje

 Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi, Ceyhan Nehri'nin karşı kıyısına yapılması planlanan Kültür Parkı Projesi'ni tanıttı.
Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan Ceyhan Belediyesi Sergi Salonu'nda tanıtılan projede, Ceyhan'a nefes aldıracak piknik alanları, tenis kordu, kapalı ve açık yüzme havuzu, hayvanat bahçesi, spor sahaları, yürüyüş bantları, bisiklet yolları, amfi tiyatro ve konser salonu, atlı spor tesisleri ile kafeteryalar yer alıyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yaptığı açıklamada, Ceyhanlılar'ın sosyal ve kültürel aktivitelerini geliştirebilecekleri Kültür Parkı Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte hemşerilerinin futbol, tenis, ata binme, koşu yolları, yüzme gibi bir çok spor faaliyetlerini bir arada gerçekleştirebileceklerini vurguladı.
Hüseyin Sözlü, "Hemşerilerimize ikinci dönemimizde büyük bir proje kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bilindiği gibi Ceyhanlıları nehirleri ile biz barıştırdık. İnşallah bu büyük projeyi gerçekleştirmekte bizlere nasip olur" dedi.
600 dönümlük bir alan içerisinde her yaşta insanların dinlenebileceği, spor yapabileceği ve gezerken eğlenebileceğin altını çizen Başkan Sözlü, "İnsanlarımız buraya geldiğinde her istediklerini bulabilecekler. Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımız için hem eğlenmeleri, eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olacak bir hayvanat bahçesi, oyun parkları, yüzme havuzları ve spor yapabilecekleri mekanlar oluşturmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2004 Pazar 21:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?