20
Mayıs
2024
Pazertesi
CEYHAN - ADANA

ADD'den imza kampanyası

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi tarafından "Ergenekon Yalanı Amerikan Planı" sloganıyla bir imza kampanyası başlatıldı.

ADD Ceyhan Şube Başkanı Ahmet Nihat Ata, yaptığı basın açıklamasında, Ergenekon soruşturması kapsamında gerçekleştirilen tutuklamaların Amerikan planı olduğu ve bunun tamamen yalan ve komplolardan oluştuğunu ileri sürdü.

Bütün vatandaşları bu kampanyaya destek vermeye çağıran Nihat Ata, "Ergenekon adı verilerek Amerika tarafından planlananlar büyük bir yalandan ibarettir. Şiddetle protesto ediyoruz" dedi.

İmza kampanyasının gün boyunca devam edeceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 15:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEMAL ATMACA IP: 85.98.128.xxx Tarih : 25.07.2008 09:44:52

Öncelikle Ceyhan ADD yöneticilerine teşekkür ederim... Ölü toprağı atılmış bu şehrin, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ilçesi olduğunu hatırladık! Ceyhan , resmen izole olmuş gibi... Herkes bıkkın herkes yılgın... 1. Merkezi otoritenin ülke genelindeki baskısı! 2. Yerel yönetimin (SN.H:SÖZLÜ) yandaşı olmayanlara baskısı! 3.Kimsenin dilldnirmediği ama sosyal yaşama hakim olan, göç ile birlikte ortaya çıkan şehrin eski mukimlerine yeni gelenlerin baskısı! 4.En acısı da budur bence, şehirdeki okumuş-akil insanların yani entellektüellerin akşam olunca ADANA ' ya kaçmaları... İşte bu haldeki CEYHANIMIN , ülke genelinde yaşanan ÜMRANİYE SORUŞMASI ile ilgili , protesto imza masasının kurulması beni çok sevindirdi... Haydi aya kalk CEYHANLIM... 15 mayıs 1919 da istanbul dan yola çıkan MUSTAFA KEMAL , hiçbir zaman UMUTSUZLUĞA düşmedi... ve sonunda bu güzelim ülkeyi bu güzelim CUMHURİYETİ bizlere armağan etti....