18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

Arabadaki cesetle iki gün gezdi

UZMAN ERBAŞ, SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP CESEDİNİ İKİ GÜN GEZDİRDİ

Gaziantep'te kız arkadaşını öldüren uzman erbaş, cesedi iki gün otomobille taşıdıktan sonra Adana'nın Ceyhan ilçesi Günyazı mevkiindeki piknik alanına araçla birlikte bıraktıktan sonra teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nde görevli Uzman Erbaş Harun Ceylan (26), geçici görevle geldiği Gaziantep Havaalanı'nda tanıştığı ve aynı yerde çalışan Berrin Özçekirdek'i (34) geçtiğimiz Cumartesi günü bilinmeyen bir nedenden dolayı kafasına bir el ateş ederek öldürdü. Daha sonra cesedi battaniyeye sararak kız arkadaşı Berrin'e ait 27 BR 901 plakalı otomobilin arka koltuğuna koydu.

Ceylan, dün gece cesetle birlikte kız arkadaşına ait araçla Ceyhan'ın Günyazı Köyü D 400 Karayolu üzerindeki piknik alanına geldi. Aracı içersindeki cesetle birlikte buraya bırakan zanlı, ardından Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.

Olay yerine gelen Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, savcılık talimatıyla kilitli olan aracın kapılarını çilingir yardımıyla açtı. Aracın arka koltuğunda battaniyeye sarılı olarak bulunan Berrin Özcelik'in cesedi savcılık incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 22:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?