18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

Asker eşine polis sahip çıktı

ASKER EŞİNE POLİS DESTEĞİ

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 5 yıl önce kaçarak evlendiği eşi askere giden genç kadın ve 2 buçuk yaşındaki kızına Ceyhan polisi sahip çıktı.

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliğin’ce yürütülen çalışmalarda, Ceyhan’ın Kaltakiye Mahallesi 583 sokak numara 21’ de kayın babası ile birlikte yaşayan asker eşi Nadire Çakar (21) ve 2 buçuk yaşındaki kızı Kader’e yardım eli uzatıldı.

İstanbul Kartaltepe’de yaklaşık 5 aydan beri vatani görevini yapan Gökhan Çakar (22) ile bundan 5 yıl önce kaçarak evlenen Nadire Çakar, eşinin askere gitmesiyle birlikte hiçbir iş yapamayan ve iki gözünden ameliyatlı olan kayın babası ile birlikte yaşamaya başladı.

Adana Kurttepe Endüstri Mesleki Lisesi mezunu olan genç anne, eşini çok sevdiğini ifade ederek “ şimdiki aklım olsa işimi kurar ondan sonra evlenirdim. Okulu bitirip bir firmada staj yapıyordum. Beni kadrolu olarak işe de alacaklardı. Ancak cahillik ettim erken evlendim, eşime kaçtım. Keşke meslek sahibi olduktan sonra evlenseydim eşimle. Şimdi hiçbir gelirim yok. Eşim asker. Emniyete gittim sağ olsunlar benimle ilgilendiler. Belediyemizin zabıta ekipleri de geldi. İhtiyaçlarımızı gözden geçirdi” Dedi.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ise, evin bazı ihtiyaçlarının emniyet müdürlüğünce karşılanacağını ifade ettikten sonra evin kapı pencere, giyecek, erzak, çamaşır makinesi gibi ihtiyaçlarının da Ceyhan belediyesi tarafından karşılanacağı sözünü telefonla aldı.

Toplum Destekli Polis ekiplerince aileye ziyarete gelen Emniyet Müdürü Tüylü, “Amacımız insanları topluma kazandırmak. Kızımızın eşi G.Ç’ de birçok kez gözaltına alınmış sorunlu bir vatandaş. Ancak önemli olan insanları topluma kazandırmaktır. Söz veriyorum. Askerden gelsin ona bir işte bulacağız. Yeter ki düzelsin “ dedi.

Minik kader ise polislerin getirdiği oyuncak bebekle eğlenirken yine polislerin getirdiği sütleri içmenin mutluluğunu yaşadı.

ASKER EŞİNE POLİS DESTEĞİ
ASKER EŞİNE POLİS DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 12:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?