26
Mayıs
2024
Pazar
CEYHAN - ADANA

Atilla Taş'tan muhteşem konser

ATTİLA TAŞ, KURTULUŞ BALOSUNDA KONSER VERDİ

Adana`nın Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ceyhan’da düzenlenen kurtuluş balosuna katılan ünlü sanatçı Attila Taş konser verdi.

Ceyhan Devlet Bahçeli Spor Tesisleri`nde gerçekleşen baloya katılan misafirler 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söyledi, Kurtuluş Pastası’nı kesti ve ünlü sanatçı Attila Taş’ın şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.

Türkiye Yardımseverler Deneği Ceyhan Şubesi yararına düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı Attila Taş memleketi, Ceyhan’a gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugüne kadar yüzlerce konser verdim. Ama benim nazarımda verebileceğim en önemli konser Ceyhan’da verdiğim konserdir. Çünkü hem memleketime karşı sorumluluğum var hem de bu bir yardım konseri” dedi.

Kurtuluş Balosu'na MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Şener, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Aygün, Ağır Ceza Reisi Ferhat Demircan, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

ATTİLA TAŞ, KURTULUŞ BALOSUNDA KONSER VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 17:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?