23
Mayıs
2024
Perşembe
CEYHAN - ADANA

Başkandan CTO ve CTB'ye ziyaret

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Ticaret Odası (CTO) ile Ceyhan Ticaret Borsası’nın (CTB) yeni yönetim kurulunu ziyaret etti.

CTO’yu ziyaretinde, yeni yönetime "Hayırlı olsun" dileklerini ileten Sözlü, Oda Başkanı Ali Duru ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Sözlü, belediye olarak Ticaret Odası’na desteklerinin süreceğini dile getirerek, "Seçimle gelen yönetim, halkın içinden geldiği için problemlere daha duyarlıdır" dedi.

Başkan Sözlü, kendisinin de halkın oyları ile seçilerek belediye başkanı olduğunun, bu noktada meslek odaları ile birlikte hareket etmenin Ceyhan’ın yararına olacağının altını çizdi.

CTO Başkanı Ali Duru ise belediye başkanının kendilerini ziyaret etmesinden dolayı onur duyduklarını dile getirerek, "Hep birlikte Ceyhan’ın problemlerini çözmek için hareket etmek gerekir. Bu konuda Ticaret Odası olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" diye konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü ile beraberindekiler, daha sonra CTB Başkanı Hüseyin Aydız ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2005 Salı 15:29:27
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 15:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?