17
Mayıs
2024
Cuma
CEYHAN - ADANA

Belediyeden asfalt atağı

Ceyhan İlçe Belediyesi’nin "Asfaltsız yol kalmasın" parolası ile başlattığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6 yıldan bu yana Ceyhan’ı şantiyeye çevirdiklerini söyleyerek, "Bu yıl yapacağımız çalışmalarla ilçemizde asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyoruz" dedi.

Ceyhan Belediyesi tarafından yaz dönemi asfaltlama çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Sözlü, bölgenin hava şartlarına göre asfalt dökmeye devam edeceklerinin altını çizerek, "Ceyhan Belediyesi 25 yıldan bu yana asfaltlanmayan yolları asfaltlayarak Ceyhan’da ilkleri gerçekleştirmiş bir belediyedir" diye konuştu.

Göreve geldikleri günden bugüne hedeflerini artırarak hizmete devam ettiklerini dile getiren Başkan Sözlü, "Ceyhan Belediyesi, 1999 yılından buyana birçok mahallenin yolunu asfalt bir çok mahallenin yolunu da parke yapmıştır. Bu yıl ise eski Adana yolu olarak bilinen Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı, Sarısakal ve Gaziosmanpa Mahalleleri’nin asfaltını bitirmeyi hedeflemekteyiz. 100 bin metrekare olarak düşündüğümüz asfalt çalışması, belediyemize yaklaşık 750 milyar liraya malolacaktır" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediyesi’nin vatandaşlarını mağdur etmediğinin altını çizerek, "Yapılan hizmetin ne kadar büyük olduğunu Ceyhanlı hemşehrilerimiz bizleri gördükleri zaman dile getiriyorlar ve bizlere teşekkürlerini ifade ederek manevi güç veriyorlar" şeklinde konuştu.

ceyhan
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 12:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?