17
Haziran
2024
Pazertesi
CEYHAN - ADANA

Ceyhan'da Gökhan Güney rüzgarı

Ceyhan'da, Gökhan Güney rüzgarı esti. Ceyhan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen müzik şöleninde sahne alan Gökhan Güney Ceyhanlılar’ı coşturdu.

Ceyhan Nehri kıyısında bulunan Rauf Denktaş Parkı’nda düzenlenen açık hava halk konserinde sevenleri ile buluşan Gökhan Güney, hemşehrileriyle buluşmaktan dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek, "Ben Hataylı’yım ancak herkes Ceyhanlı biliyor. Bundan şeref duyuyorum. Benim için Reyhanlı da Ceyhan da aynı" dedi.

Güney, Ceyhan’da böylesine bir ilgi ile karşılaşmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Dilerim bu tür etkinlikler artarak devam eder" diye konuştu. Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de bu tür etkinlikleri artıracaklarını dile getirerek, konser alanını dolduran Ceyhanlılar’a teşekkür etti.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde Gökhan Güney’in yanısıra Şehnaz Dilan, popstar Evren, popstar Ajdar ile Gamze sahne aldı. Sanatçıların birbirinden güzel parçaları seslendirdiği konser, yaklaşık 4 saat sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 12:06:16
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 16:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuray sert IP: 88.242.7.xxx Tarih : 11.01.2008 13:33:39

gokhan güney hayranıyım onu çok seviyorum bodrumda konser verse keşke