17
Haziran
2024
Pazertesi
CEYHAN - ADANA

Hayata tutunamadı

Adana'nın Ceyhan ilçesine giderken yolda aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için kaza yapan polis memuru, hastanede bir ay süren yaşam savaşını kaybetti.

Kaza, yaklaşık bir ay önce Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Adana-Ceyhan istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Ceyhan'da görevli olan 42 yaşındaki polis memuru Tuğrulsan İlker Sural, eşi ve çocuklarıyla yaklaşık bir ay önce Adana'ya geldi.

Adana'da bir süre kaldıktan sonra tekrar Ceyhan'a gitmek için yola çıkan Sural, otoyolda aniden karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca araç takla atarak tarlaya uçtu. Kazada ağır yaralanan Sural, Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aynı kazada Sural'ın eşi ve çocukları da çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Polis memurunun eşi ve çocukları tedavileri sonrası taburcu edilirken, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tutulan Tuğrulsan İlker Sural verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Sural’ın cenazesi hastanenin morgundan alınarak, görev yaptığı Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Burada düzenlenen törenin ardından polis memurunun cenazesi, toprağa verilmek üzere Hatay'ın Kırıkhan ilçesine götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2012 Perşembe 13:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?