19
Mayıs
2024
Pazar
CEYHAN - ADANA

Hayvanseverden örnek davranış

KURTARDIĞI KÖPEKLE BULUŞTU

Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayvansever kadın, bir aracın çarpıp yol ortasında bıraktığı sokak köpeğini Ceyhan Belediyesi Veteriner Hekimliği'ne götürerek tedavisini sağladı.

Yaklaşık bir ay önce arabasıyla iş yerine giden Zehra Bağcı (28) önünde seyreden aracın çarpıp ölüme terk ettiği sokak köpeğini, arabasına koyarak Ceyhan Belediyesi Veteriner Hekimine getirdi. Sağ arka ayağı 2 yerinden kırılan ve gözünden yaralanan 4 aylık sevimli köpek, Veteriner Hekim Kemal Demir tarafından ayakları alçıya alındıktan sonra tedaviye tabi tutuldu. Yaklaşık 1 ay gibi bir süre tedavi gören sevili köpek, sağlığına kavuştu. Köpeğe "Adsız" ismi konuldu.

Yardım ettiği hayvanını tamamen iyileştiğini gören Bağcı, “Hayvanı arabama aldığımda ölmek üzereydi. Zabıtanın yardımıyla Kemal beye teslim ettim. Hemen hemen her gün gelip kontrol ediyordum. Kemal beyin uyguladığı tedavi ile bu zavallı hayvan sağlığına kavuştu. İlk halini düşündükçe şu anki haline çok sevindim. Hayvanlar benim için çok önemli, iyileşmesinden dolayı mutluyum” dedi.

Veteriner Hekim Kemal Demir ise böyle vicdanlı vatandaşları gördükçe çok sevindiklerini ifade ederek sokak köpeğinin tedavinin ardından sol gözü hariç, tamamen sağlığına kavuştuğunu ve tüm aşılarının da yapıldığını ifade etti.

KURTARDIĞI KÖPEKLE BULUŞTU
KURTARDIĞI KÖPEKLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 11:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?