17
Mayıs
2024
Cuma
CEYHAN - ADANA

Hikaye-i Kaymakam adlı oyuna büyük ilgi

İstanbul Adım Tiyatrosu oyuncularının, Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde sahnelediği "Hikaye-i Kaymakam" adlı oyun, büyük ilgi gördü.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Haluk Işık’ın yaptığı, Ercüment Babakoğlu, Nevdet Özbek, Bülent Babakoğlu, Eylem Kitapcı, Emre Melemez, Şeyda Pektok ve Çağrı Ünan’ın oynadığı oyunu, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Ceyhan Belediyespor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksek Okulu Tiyatro Salonu’ndaki bir perdelik oyun, bir kaymakamın hikayesini izleyenlere gülünç ve düşündürücü bir şekilde aktarıyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, oyun sonunda oyuncuları tebrik ederek, "Adım Tiyatrosu’nun ilçemizde oynamış olduğu bu ikinci oyunları, biz onlara alıştık. İnşallah önümüzdeki yıllarda Ceyhan Belediyesi’nin yapacak olduğu 3 bin kişilik anfi tiyatro salonunda gösterimlerini yaparlar" dedi.

Sözlü, sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla önem vereceklerini de sözlerine ekledi.
Ceyhan Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Kaptanı Burcu Atalay da oldukça düşündürücü ve komik bir oyun izlediklerini belirterek, Ceyhan Belediyespor adına oyunculara çiçek takdim etti.

ceyhan
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 13:00:35
Güncelleme :13 Aralık 2004 Pazartesi 14:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?