18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

Öğretmenevi'nin açılışı Atış'tan

CEYHAN ÖĞRETMENEVİ AÇILDI

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaklaşık 1 milyon 600 bin TL’ye mal olan Ceyhan Öğretmenevi’nin açılışı Adana Valisi İlhan Atış tarafından gerçekleştirildi.

Törende öğretmen evinin inşaatına katkı sağlayan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Törende bir konuşma yapan Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, 23 Nisan 2005 tarihinde temeli atılan öğretmenevinin 3 bin metre karesi kapalı, 9 bin 500’ü ise açık alan olmak üzere 12 bin 500 metre kara alana kurulduğunu, hizmet ve kalite bakımından da beş yıldızlı otelleri aratmayacağını ifade etti.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise, öğretmenevinin Ceyhan’da sadece bir eğitim alanı olmayacağını aynı zamanda sosyal bir tesis görevini de göreceğini ifade ederek, “Emeği geçen herkesten, tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Ceyhan, herkesin katkı ve destekleriyle daha güzel yerlere gelecektir” dedi.

Adana Valisi İlhan Atış ise devlet vatandaş işbirliği ile ortaya çıkan bu güzel esere katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Folklor gösterilerinin de sunulduğu törende Vali İlhan Atış, folklor ekibine kitap hediye etti.

Açılış törenine, Ceyhan Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Şener, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

CEYHAN ÖĞRETMENEVİ AÇILDI
CEYHAN ÖĞRETMENEVİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 15:57:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?