18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

Vali Cerrah'tan nezaket ziyareti

VALİ CERRAH CEYHAN'DA

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah bölgede yetiştirilen yerfıstığını sanayi ürünü haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Cerrah, bugün Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye yaptığı nezaket ziyaretinde yerfıstığının bölgede yetişen ve Osmaniye ile özdeşleşen bir ürün olduğunu ifade ederek tanıtımının iyi yapılması gerektiğini söyledi. Cerrah, "Yerfıstığını Osmaniye'deki tesislerde işledikten sonra Türkiye geneline ve Ortadoğu ülkelerine ihraç etmeye çalışacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız son aşamaya geldi. Yerfıstığının Ceyhan'da da geniş alanlarda yetiştirildiğini biliyorum. Bu nedenle Ceyhan'ın da kazançlı çıkacağına inanıyorum" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini de ifade eden Cerrah, başkan Sözlü’ye başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, “Sayın Osmaniye Valimizi İstanbul’da Emniyet Müdürü iken gösterdiği başarılı çalışmaları, babacan, vatandaşla barışık ve kendine has duruşuyla yakından tanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum. Ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum” diye konuştu

Daha sonra Başkan Sözlü tarafından Vali Cerrah’a çini vazo ve tabak hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 17:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?