18
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYHAN - ADANA

Yeni yönetim tam gaz

CEYGİAD’DA YENİ YÖNETİM HIZLI BAŞLADI

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı Yener Ural, Ceyhan’ın ülkenin enerji bölgesi olma yolunda ilerlediğini belirterek, “Kısa ve uzun vadede en önemli hedefimiz ilçemizi bu bölgenin arka bahçesinde kalması değil içinde olmasını sağlamaktır” dedi.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) yeni yönetimi basınla bir araya geldi. Toplantıda kurucu başkan Ahmet Turan Titirinli’ye hizmetlerinde dolayı plaket verildi.

Göreve yeni seçilen CEYGİD Başkanı Yener Ural, her fırsatta uluslar arası platformda Ceyhan’ın enerji merkezi olduğunun sürekli ifade edildiğini belirterek,” Önemli olan Ceyhan bu bölgenin arka bahçesi mi olacak? Yoksa bahçenin içinde mi yer alacak. Kısa ve uzun vadedeki en önemli hedeflerimiz ilçemizi bu bahçenin içerisine koymak. Bu amaçla kaymakamlık, belediye başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve bölgemizdeki işadamlarıyla birlikte hareket ederek ilçemize kazanım sağlamak istiyoruz. CEYGİD olarak Afrika ve enerji merkezi olan Türk Cumhuriyetleri’ne ziyaretlerde bulunarak, ticari anlaşmalar yapacağız. İnşallah 12 Mart’ta 165 işadamı ile birlikte Mısır’a gideceğiz. Hayırlı sonuçlarla döneceğimize inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Derneğin kurucu başkanı olan Ahmet Turan Titirinli ise, dernek olarak ilçede 80 yılda yapılamayan ticari anlaşmaları 4 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirerek, Ceyhan ivme kazandırdıklarını söyledi. Titirinli, yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek,”Temel felsefemiz ben değil, biz duygusuna dayanmaktadır. Yeni yönetimin ilçemize, ülkemize büyük hizmetler edeceğine ve bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına inanıyorum. Biz her hizmet karesinin içerisinde olacağız”diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 12:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?