17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Meslek odalarıdan Kültür parkına destek

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret eden meslek odaları başkanları, içerisinde Mustafa Kemal Atatürk ile Haydar Aliyev'in heykellerinin yer alacağı Kültür Parkı'nın yapımına dastek verdi.
Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Aydız, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Belediye Başkan Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. Belediye Başkanı Sözlü, inşaatına başladıkları tren garının yakınındaki Kültür Parkı'nın yapımının, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Adana Bölge Müdürlüğü tarafından durdurulduğunu ve müracaatta bulunmaları üzerine inşaatın yeniden başlatıldığını söyledi.

Azerbeycan'ın Türkiye'ye karşı büyük bir ilgisinin bulunduğunu belirten Başkan Sözlü, "Yapacağımız Kültür Parkı ilçemizde estetik bir güzelliği sağlamanın yanı sıra Azerbaycan ile ülkemiz arasında bir dostluk ve kardeşlik köprüsü olacaktır. Göreve geldiğimizden bu yana park ve yeşil alanlara büyük önem veriyoruz. Bu parkımızı da en yakın zaman da tamamlamak amacıyla çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Parkın sahasında bulunan 2 ayrı tarihi evin de onarım ve bakımını yaptıracağız" diye konuştu.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru da, yapılan her hizmetin Ceyhanlıların yararına olduğunu ifade ederek, "Yapımına başlanan Kültür Parkı'nın yanı sıra belediyemizin her türlü hizmeti bizleri Ceyhanlı olarak sevindiriyor" dedi. Oda başkanları, Ceyhan için yapılacak olan her türlü faydalı hizmetin yanında olacaklarını dile getirerek, "Gerekirse taşın altına elimizi değil, başımızı da koyarız. Çünkü Ceyhan hepimizin" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 14:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?