18
Mayıs
2024
Cumartesi
DEMRE - ANTALYA

Genç kadına ne oldu?

3 ÇOCUK ANNESİ KADINDAN 25 GÜNDÜR HABER YOK

Antalya'nın Demre ilçesi Köşkerler köyünde ikamet eden evli ve üç çocuk annesi Fatma Kocabaş'tan (28) 25 günden beri haber alınamıyor.

Demre'ye bağlı Köşkerler köyü Güvercinlik Mahallesi'nde, seracılık yapan üç çocuk annesi, öğrenci yurdunda kalan büyük kızının yanına gittiğini söyleyerek evden ayrıldı ve kendisinden 25 gündür haber alınamıyor.

Kaybolan genç kadının eşi Mehmet Kocabaş (30) eşinin kaybolması nedeniyle üç çocukla ortada kaldığını söyledi. Kocabaş, "Köşkerler köyü Güvercinlik Mahallesi'nde ortak sebze yapıyorduk. Ben evde yoktum. İlköğretim okulu öğrencisi ortanca çocuğum Mutlu Kocabaş'ın yanına gelmiş. Oğlum Mutlu

Kocabaş'a (12) sen bu gün öğle yemeğine gelme, ben öğrenci yurdunda kalan ablan Ayşenur'un (14) yanına gidiyorum demiş. Mutluya 2 TL verdikten sonra okuldan ayrılmış. O günden beri bir daha izine rastlamadık. Üç çocuğumla birlikte ortada kaldık. Çok perişan olduk. En küçük çocuğumuz Seher Kocabaş 10 yaşında en çok da o perişan oldu. Eşimin çocuklarının yanına dönmesini istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 09:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?