19
Mayıs
2024
Pazar
DÖŞEMEALTI - DÖŞEMEALTI - ANTALYA

Araç filosuna 23 yeni araç

DÖŞEMEALTI’NA 23 YENİ ARAÇ

Döşemealtı Belediyesi çeşitli alanlarda kullanılmak üzere araç parkına 23 yeni araç ilave etti.

Yeni araçlarla ilgili olarak Döşemealtı Yeniköy Mahallesi Merkez Cami karşısında düzenlenen törene, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Hüsnü Çöllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Kaymakamı İbrahim Hayrullah Sun, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ahmet Ülken, İl Genel Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, çeşitli alanlarda kullanmak üzere toplam 23 araç alındığını ve toplam 2,5 milyon TL kredi kullandığını belirtti. Tursun, “Araçlarının aylık tamir bakım masrafları 80 bin TL civarına ulaşmıştı. Yenilediğimiz araçlara ise eski araçların tamir bakım masrafına ödediğimiz para kadar aylık ödeme yapacağız. İller Bankası’ndan aldığımız kredi ile 36 ay içerisinde belediyeden tek bir kuruş çıkmadan araç parkına aldığımız araçların parası ödenecektir” dedi.

Döşemealtı Belediyesi araç parkına damperli kamyon, silindir, greyder, ekskavatör, vidanjör, cenaze nakil aracı, cenaze yıkama aracı, çöp kamyonu, yol süpürme aracı, binek otomabil ve otobüs alındı.

DÖŞEMEALTI’NA 23 YENİ ARAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 13:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?