18
Mayıs
2024
Cumartesi
ELMALI - ANTALYA

Bayındır internet istiyor

BAYINDIR KÖYLÜLERİNİN  İNTERNET TEPKİSİ

Antalya'nın Elmalı İlçesi, Bayındır Köyünde yaşayan vatandaşlar, köylerine internet gelmemesi halinde yapılacak ilk seçimlerde hiç oy kullanmayacaklarını söylediler.

Antalya'nın Elmalı İlçesinde tarihi Elmalı sikkelerinin gün ışığına çıktığı Bayındır köyü halkı köylerine internet bağlantısının gelmemesine tepki gösterdi. Köy meydanında toplanan Bayındırlılar kısa süreli 'internet istiyoruz' eylemi yaptılar. Tıpkı 1973 yılında gerçekleştirilen seçimlerde köylerinde bulunan caminin istinat duvarının yapılmaması nedeniyle hiç oy kullanmayan köylüler internet bağlantısı gelmemesi halinde de en yakın seçimlerde sandık başına gitmeyeceklerini söylediler.

Köylerinin Elmalı İlçesine 5 kilometre uzaklıkta ve 200 haneli olduğunu belirten Bayındır Köyü Muhtarı Hasan İpek" Telekom yetkilileri hatların değişmesi gerektiğini ve bununda yatırım gerektiğini söylediler. Köyümüzdeki evlerin yüzde 60'ında bilgisayar var ama internet bağlantısı olmadığı için bilgisayarlarımız tozdan paslanmaya yüz tuttu. Köy halkımız çağın nimetlerinden faydalanmak istiyor." dedi

BAYINDIR KÖYLÜLERİNİN  İNTERNET TEPKİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 12:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?