23
Mayıs
2024
Perşembe
ELMALI - ANTALYA

Pehlivanlar er çayırında

653. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri ve etkinlikleri bugün başladı. 653. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri, öğle saatlerinde Ömer Paşa Camii'nde Mevlid-i Şerif okunması ve cuma namazı kılınmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'na çelenklerin konulmasıyla start aldı.

Törenin ardından güreşe katılan pehlivanlar, kortej halinde er meydanına yürüdü. Etkinlikler kapsamında bu akşam güreş sahasında İsmail YK ve Müge, yarın akşam da Hazal ve Alişan konser verecek. Güreşler, pazar günü yapılacak müsabakalar ve ödül töreniyle sona erecek.

Elmalı Belediye Başkanı ve 653. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri Organizasyon Komitesi Başkanı Hüseyin Yapıcı, tüm il ve ilçelerdeki güreşseverleri ve sanatseverleri Elmalı İlçesi'ne beklediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 19:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür dızman IP: 85.107.213.xxx Tarih : 20.12.2007 12:21:06

memmleketim gibisiyok ama şu bir gercek eski güreşler olmaz oldubazı arkadaşlar hep bize diyorlar yeni nesillerin önünü acmak gerektaze kana ihtiyac var demirhan lar yeter artık yeni yüzler görmek istyorum sahalarda allah herkesin yolnu acsın.