22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELMALI - ANTALYA

Pehlivanlardan başkana ziyaret

Geçtiğimiz hafta yapılan tarihi Elmalı güreşlerinde boylarında dereceye giren Kemerspor'lu pehlivanlar Başkan Şeker'i makamında ziyaret ederek, aldıkları madalyaların sevincini birlikte yaşadılar.

4 Eylül 2007

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer'li genç pehlivanlar ile büyük gurur yaşadıklarını belirtirken, "Tarihi Elmalı Güreşlerinde genç pehlivanlarımız büyük başarılar elde ettiler. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Aldıkları bu başarılar ile göğsümüzü kabarttılar ve bu gençlerimizin ileride başpehlivan olarak Kemer'e altın kemerler getireceklerine inanıyorum." Dedi. Şeker ayrıca, pehlivanlara da her türlü desteği sağladıklarını ve bundan sonra da sağlayacaklarını ifade etti.


Elmalı Güreşlerinde boylarında dereceye giren Tozkoparan Boyda 1.Hüseyin Yellice, Deste Büyükboyda 1.İsmail Erkal, deste ortaboyda 2. Şahin Bilici, deste ortaboy 3. Emre Erkal, teşvik boyda 3. Yusuf Minta ile antrönörleri Erdal Korkut Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ile madalyaların sevinicini yaşarken objektiflere poz verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 17:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?