20
Mayıs
2024
Pazertesi
FİNİKE - ANTALYA

Amca-yeğen sırra kadem bastı

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin Yalnız Konak köyünden 5 ay önce hastaneye gitmek için evlerinden çıkan akli dengesi bozuk amca ile 16 yaşındaki yeğeninden bir daha haber alınamadı.

Doğu Beyazıt'taki köylerinden 5 ay önce Ağrı Devlet Hastanesi'ne giden 23 yaşındaki Bünyamin Altun ile 16 yaşındaki yeğeni Zeynep Altun'dan bir daha haber alınamadı. Amca ile yeğeni bulmak için seferber olan yakınları kent kent geziyor. Son olarak Finike'ye gelen yakınları herkesten yardım istedi. Akli dengesi bozuk olan kardeşi ile kızını her yerde aradığını söyleyen Musa Altun, kardeşiyle kızının başına kötü bir şey gelmesinden korktuğunu söyledi.

Kızının evlilik hazırlığı yaparken hastalandığını, amcasıyla birlikte hastaneye gittikten sonra kaybolduklarını söyleyen Musa Altun, "Param olmadığı için kardeşimle kızımı aramakta güçlük çekiyorum. Kaçmışlar veya kaçırılmış olabilirler. İkisinin de akıbetini merak ediyoruz. Bu nedenle bütün il, ilçe ve kasabaları aramaya çıktık" dedi.
Son olarak Antalya'nın Finike ilçesine gelerek kardeşi ile kızını aradığını söyleyen Musa Altun, "Maddi durumum iyi olsa ikisini de bulmak için TV ve gazetelere ilan verirdim. Ailemizle birlikte kızımın nişanlısı da perişan oldu. Hiçbir haber alamayınca hayatlarından endişe etmeye başladık" diye konuştu.

Musa Altun, ikisini de gören olursa 0 537 679 27 10 ya da 0 546 503 27 10 numaralı telefona bilgi vermelerini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 18:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?