16
Mayıs
2024
Perşembe
FİNİKE - ANTALYA

Ayrı yaşadığı eşini bıçakladı

Antalya'nın Finike ilçesinde, çılgın koca ayrı yaşadığı eşini "Kulağıma senle ilgili kötü duyumlar geliyor" diyerek bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre, Finike ilçesinde meydana gelen olayda, H.K. isimli vatandaş uzun süredir ayrı yaşadığı yirmi yıllık eşi H.K'yi (42) Finike Atatürk Parkı'na çağırarak, "Kulağıma senle ilgili olumsuz şeyler geliyor" diyerek uyardı. İki eş arasında çıkan tartışmada alkollü olduğu belirtilen H.K, eşi H.K'yi bıçakla vücudunun çeşitli bölgelerinden yaraladı. Vatandaşların polise ihbarı sonucu olay yerine gelen ekipler şahsı suç aletiyle birlikte gözaltına aldı.

Ağır yaralı olan H.K. Finike Devlet Hastanesi'ne ardından Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Finike Adliyesi'ne sevk edilen çılgın koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 12:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜNEŞ DEMİR IP: 88.225.224.xxx Tarih : 11.12.2007 12:26:00

otür insanların kendine özgüveni yok diye litelendiririm ben hep eyeriyibir insan olsaydı eşini dinlerdi ya da ayrılmazlardı bende finikeliyim ama onları hep yobaz ve cahil buluyorum ama yinede bilemeyiz tabiki bunca yıl beraber yaşayıp ayrılmak kolay deyil oda yetmiyor birde adının çıkmasına dayanamaz tabi hep merak ederim neden erkekler birşeleri kadınlara sormayı denemezlerki önyargıda bulunmaktan büyük zevkmi alıyorlar olan yine kadına oluyor suçlü bile olsa biz toplum olrak asla bir yerlere gelemeyiz çünkü kafamızın bir yerinde hep o cehaleti taşıyoruz istesekte istemesekte buna benzer bir çok olay yaşıyoruz günümüzde birçokşeye bende şahit oldum eyerki gazeteci olsaydım afetmiyeceyim şeylervar ve kalemimi konuştururdum birazda olsa bu toplumu deyiş tirmeye çabalardim