16
Mayıs
2024
Perşembe
FİNİKE - ANTALYA

Sızdırmazlık kuyruğu

Finike İlçesi’nde Karayolları Bakım Şefliği önünde araç muayene sırası bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. 

Sızdırmazlık raporu almak için saatlerce sıra bekleyen bine yakın araç sahibi raporu tutacak görevlinin gelmemesi nedeniyle uzun süre beklemek durumunda kaldı. 

Vatandaşlar, Karayolları görevlilerinin sabah 07.30’da görevlerinin başına geçtiğini ancak özelleştirilen sızdırmazlık raporu verecek görevlinin saat 10.00 olmasına rağmen hala görevinin başına gelmediğini söylediler. 

Dün akşam saatlerinden beri araçlarına sızdırmazlık raporu alacak yaklaşık bine yakın araç sürücü sırada beklediklerini belirterek, “Bu bölgede bulunan araç sayısı Antalya merkezden daha fazla olmasına rağmen ilçede olduğumuz için üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bizler araçlarımızı muayene ettirebilmek için dün geceden beri sıradayız” dediler. 

Sızdırmazlık raporu ve muayenesi olmayan araçların trafikten men edileceğini belirten vatandaşlar, “Araçlarımız muayene yaptırabilmek için Demre, Kumluca, Elmalı gibi ilçelere gitmek zorunda kalıyoruz. Eğer kendi ilçemizde muayene sırası beklersek aracın muayene tarihi geçiyor. O zamanda trafik polisleri araçlarımızı trafikten men ediyor” dediler.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 10:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?