18
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİPAŞA - ANTALYA

450 vatandaşa kömür yardımı

GAZİPAŞA’DA 450 VATANDAŞA KÖMÜR YARDIMI

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, 450 ihtiyaç sahibi vatandaş için ayrılan 225 ton kömürün dağıtımına başlandığını açıkladı

Gazipaşa Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yaklaşan kış ayları öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtıyor. 450 vatandaş için ayrılan kömürler, evlerine kadar teslim ediliyor. Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, yardıma muhtaç 450 vatandaşın ısınma ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kömür dağıtımına başlandığını söyledi.

Kaymakam Pamuk, “İlçemizdeki 450 vatandaşımızdan her biri için 500 kilo ve toplamda 225 ton kömür dağıtımı yapılacak. Kömür çuvalları, görevlilerimiz tarafından evlere kadar teslim ediliyor. Şuana kadar 5 mahalle ve 1 köyde dağıtım işleri tamamlandı. Kahyalar, 6 köy ve 7 mahallenin kömürleri ise dağıtılmaya devam ediyor. Kömür çuvallarının ihtiyaç sahiplerine bayram öncesi ulaştırılması için Cumartesi ve Pazar günü de çalışmalara devam edilecek” dedi.

Kömür yardımını alan vatandaşlar, başta Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk olmak üzere, yardımlaşma ve dayanışma vakıfı müdürü Pınar Büyükakça, diğer memurlar ve nakliye işini yapan görevlilere teşekkür etti.

GAZİPAŞA’DA 450 VATANDAŞA KÖMÜR YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 13:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?