25
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİPAŞA - ANTALYA

Bir günde 4 köy ziyareti

BİR GÜNDE 4 KÖY ZİYARETİ

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, bir günde 4 köyü gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, sorunların yerinde tespiti amacıyla köy gezilerine devam ediyor. Gezilerine ilk olarak Kırahmetler Köyü'nden başlayan Kaymakam Pamuk, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve sorunların çözümü için bilgi alışverişinde bulundu. Köyün sorunları hakkında bilgi alan Pamuk, daha sonra Kırahmetler İlköğretim Okulu'na ziyarette bulunarak, öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

Daha sonra Göçük Köyü'ne giden Kaymakam Pamuk'u, kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Köyün sorunları hakkında Muhtar Nevzat Kaplan'dan bilgi alan Kaymakam Pamuk, dışarıdan eğitim gören bir kız öğrencinin bilgisayar talebine de olumlu bakarak, bilgisayar alımı için söz verdi. Kaymakam Pamuk, Göçük Köyü ziyaretinde Ferhat Kocaballı İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi verdi.

Gökçebelen ve İnal köylerini de ziyaret eden Kaymakam Pamuk, ziyaretleri sırasında özellikle hayvancılık ve meyvecilik gibi projeler hakkında bilgiler aktardı. Kalkınma projelerinden yararlanmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Kaymakam Pamuk, "3294 Sayılı Kanun kapsamında yer alan ve projelerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın, Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza müracaat etmeleri gerekiyor. Destek isteyen vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. Kaymakam Pamuk ayrıca, vatandaşların sorunlarını yerinde görmek, incelemek ve çözüm üretmek amacıyla köy gezilerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

BİR GÜNDE 4 KÖY ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 10:43:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 10:54:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?