19
Mayıs
2024
Pazar
GAZİPAŞA - ANTALYA

Gazipaşa badmintonla tanıştı

GAZİPAŞA BADMİNTON'LA TANIŞTI

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ilk defa düzenlenen Badminton Turnuvası'na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Badminton turnuvasına 40 sporcu katıldı. İlçede ilk defa düzenlenen turnuvada 11 yaş altı bayanlar ve erkekler ile 14 yaş altı erkekler kategorinde sporcular şampiyon olmak için mücadele etti. Turnuvada tek bayanlarda Şule Baş birinci, Kübra Emir ikinci, Elif Naz Oğuz ise üçüncü olurken, çift bayanlarda ise Yasemin Akay-Şule Baş çifti birinci oldu.

11 yaş altı erkeklerde Akın Celal Özgörü birinci olurken, Mehmet Doğan ikinci Mehmet Ali Çelik ise üçüncülüğü ede etti. 11 yaş altı çift erkeklerde ise Akın Celal Özgörü ile Mehmet Ali Çelik birinciliği elde etti. 14 yaş altı erkeklerde ise Davut Ocak birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejdet Bozvelioğlu, Halk Eğitim Müdürü Emrullah Kalaycı ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Amaçlarının badminton sporunun ilçeye tanıtmak olduğunu belirten Antrenör Yusuf Ateş, “Okulların açılmasıyla birlikte okullararası badminton turnuvaları düzenlemeyi hedefliyoruz.” dedi

GAZİPAŞA BADMİNTON'LA TANIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 15:38:01
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 15:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?