16
Haziran
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Saılor' s Beach Club Otel

Kemer Kiriş mevkiinde bulunan Sailor’s Beach Club, denize sıfır konumdadır. Denizcilik figürleri ile bir sahil kasabasını anımsatan Kulüp, Resepsiyonun bulunduğu giriş binası ve odaların bulunduğu asansörlü 4 er katlı 4 ayrı bloktan oluşan mimarisi ile 22 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.

Tesisimizde 227 Standart oda (63 tanesi ranza ilaveli), 3 engelliler odası ve 26 Suit oda ile toplamda 256 adet oda bulunmaktadır.

Standart odalar; 22m², seramik zemin, duş, wc, fön, split klima (24 saat) , uydu TV, direkt telefon, ücretsiz kasa, balkon veya teras. Minimum 1, maksimum 3 kişi konaklama imkanı.

Ranza ilaveli Standart odalar (Ekonomik Aile odaları); 25m², 1 odalı ranza ilaveli,seramik zemin, duş, wc, fön, split klima (24 saat), uydu TV, direkt telefon, ücretsiz kasa, balkon veya teras. Minimum 2 yetişkin +2 çocuk konaklama imkanı.

Suit Odalar; 60m², 1 yatak odası, 1 oturma odası, 1 banyo, seramik zemin, küvet, wc, fön, 2 split klima (24 saat), uydu TV, radyo, direkt telefon, ücretsiz kasa, büyük ve geniş 2 balkon. Minimum 3, maksimum 5 kişi konaklama imkanı. 
AKTİVİTELER VE HİZMETLER
Plaj
70 metre genişliğinde (çakıllı kum) özel plaj.

Havuz
Açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu. (kapalı havuz ısıtmalıdır ve kış aylarında hizmettedir) Ayrı açık çocuk havuzu.
Plaj ve havuzda konuklarımız için ücretsiz şemsiye, şezlong, havlu ve minder servisimiz mevcuttur. Plaj terliklerinizi yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz.

Animasyon
Gün boyu ve geceleri, değişik ülkelerden gelen kişilerin oluşturduğu bir Animasyon ekibi eğlenmenizi sağlayacaktır. Disco, Türk geceleri, havuz oyunları, su topu, su jimnastiği, sabah jimnastiği, voleybol, dart, turnuvalar, aerobik, çeşitli yarışmalar, akşamları sahne şovları.

Su sporları
Ücretsiz
Motorsuz su sporları; kano, sörf (lisanslı) , deniz bisikleti.
Ücretli
Motorlu su sporları, su kayağı, jet ski, ringo, banana, parasailing.

Dalış merkezi; Havuzda yapılan ücretsiz dalış kurslarına katılabilirsiniz. Dalış merkezi ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar için lütfen http://www.sailorsdiving.com ziyaret ediniz.

Sailor’s mini club
Günün belirli saatlerinde 4 – 12 yaş grubu çocuklar için mini club. Animatör eşliğinde çeşitli oyunlar, açık oyun parkı, resim yapma, her akşam mini disco. Doğum günü partileri.

Spa & Wellnes
Hamam, Sauna, Fitness kullanımı ücretsiz, Masaj, kese, güzellik salonu ve diğer hizmetler ücretlidir.

Diğer Ücretsiz aktivite ve hizmetlerimiz
Masa tenisi, sert zemin tenis kortu, sert zemin basketbol sahası, tavla, satranç.

Diğer Ücretli aktivite ve hizmetlerimiz
Alışveriş merkezi, bay bayan kuaför, toprak zemin tenis kortları ve ışıklandırma, Popoye internet cafe, bilardo, telefon, faks, bebek bakıcısı, fotoğraf hizmetleri, tıbbı müdahale, Çamaşırhane hizmetleri.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kiriş Mah. Yalı Cad.No:1 Kemer / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 824 77 55
Faks :+90 (242) 824 77 51
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.