23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Champion Holiday Village Tatil Köyü

Çam ağaçlarının korunarak yapılan yedi adet tek katlı bungalovlar 244 odadır.Tatilköyümüzün ana restaurantı 400 misafirimize kapalı alanda yer sunmaktadır.Sigara içilmeyen bölümü olan restaurantımız açık alandan tesisin bahçesine ve havuza bakmakta.Özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen ve tatilinizde doğanın yeşiliği keyfini çıkartabilirsiniz. 
119 Standart Çiftkişilik Oda
72 Aile Odası
50 Suite
3 Kral-Suite 
Aile Odaları :
Büyüklüğü : 29 m2
Aile odaları konaklamaları:
- 2 Büyük + 2 Çocuk 
Suite Oda :
Büyüklüğü 35-45 m2

Suite odalarda konaklama tercihe göre :
- 3 Büyük + 1 Çocuk
- 4 Büyük + 1 Çocuk


Suite odalarda bir yatak odası çiftkişilik ve bir ayrı yatak odası iki tek kişilik yataklıdır.Odalar modern ve geniştir.Odalarda banyo veya duş/ WC,fön,telefon,uydu-tv,minibar (günlük bir şişe su ),kiralık kasa ( üçretli ),seramik döşeme,klima ( bazıları merkezi kontrol / individüel ayarlanabilir,belirli saatlerde çalıştırılır ) balkon veya teraslı.Tüm odalarımız bakımlı güzel bahçe manzaralıdır.


Aile odaları standart odalar gibi döşenmiştir, ayrı iki tek yatak ve çift katlı ranzalıdır.




Standart Oda
Odaların büyüklüğü 21ile 26 m2
Standart çiftkişilik odalar istenilen tercihe göre konaklama yapılabilinir:

- 1 Büyük
- 2 Büyük
- 2 Büyük + 1 Çocuk
- 1 Büyük + 1 Çocuk

Tüm standart odalar modern,huzurlu ve rahat dizayn edilmiştir,odalarda banyo veya duş/ WC,fön,telefon,uydu-tv,minibar (günlük bir şişe su ),kiralık kasa ( üçretli ),seramik döşeme,klima ( bazıları merkezi kontrol / individüel ayarlanabilir,belirli saatlerde çalıştırılır ) balkon veya teraslı.Tüm odalarımız bakımlı güzel bahçe manzaralıdır. 

Fiyatlara dahil olan sporlar:
Aerobic,Bocchia,2 Tenis sahası ( tartan zemin ),multifonksionel spor sahası ( mini futbol,basketbol ve voleybol ) beach voleybol,masa tennisi,dart,kanu ve küçük bir fitnes salonu.


Aerobic

Beachvolleyball

Wassersport
Havuzda eğlenmek isteyenlere havuz ve (saat başı ) 3 kaydırak .Vücudunuzu dinlendirmek için jakuzzi veya hamamı tavsiye ederiz.Ayrıca tatil köyümüzde soft animasyon ile haftada bir gün canlı müsikli Türk gecesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Tatil köyümüzde bazı ücretli spor hizmetleri:Bilardo,Masaj,tennis sahasında ışıklandırma,tennis raketi ve topu,sauna,su sporları imkanları sahilde partnerlerimizden ve sezonlara göre bisiklet kiralama hizmetlerimiz vardır. 
Toplantı ve Kongreler :
Siz genel olarak tatilinizin en güzel günlerini tatil köyümüzde geçirmektesiniz.Fakat hiç güzel doğa ile bütünleşmiş tatil köyümüzde huzurlu bir ortamda yapmayı düşündünüz mü ? Tatilköyümüze uzun mesafe uçak ile veya araba ile kısa sürede ulaşabilir ve tatil yaptığınız köyümüzde toplantı & kongrelerinizi organize edebilirsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :Beldibi - Kemer / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 824 83 80
Faks :+90 (242) 824 85 35
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.