4
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Martı Myra Tatil Köyü

Tekirova/Kemer... doğa aşıklarının rüyası, güneş tutkunlarının sığınağı, bir kültür cenneti...

Doğayla bütünleşmenin hayata kattığı pozitif enerjiye kim kayıtsız kalabilir ki...

Martı Myra, hep düşlenip de yaşamın yoğun temposundan ertelenen tüm aktiviteleri içinde barındırıyor, yaşama yepyeni kapılar açıyor. 
ODA KONFORU

Zarafet ve şıklıkla bezenmiş, detaya önem veren, iyi hissettirmenin sanat olduğunu kabul eden anlayışla Martı Myra sizleri bekliyor.

100 dönümlük ormanlık arazide, 1601 çam ağacı ile Üç Çam ödülü alan Martı Myra, alışılmışın ötesinde bir ferahlığa ve rahatlığa sahip odaları ile size konforu sunuyor. 
Standart Oda: Martı Myra Tatil Köyü’nde 1. sınıf bir tatil köyü konforuna sahip her biri 36 metrekareden oluşan, 36 tanesi sigara içmeyen misafirlerimize ayrılmış 345 adet standart oda bulunmaktadır.

Aile Odası: Bir ebeveyn ve bir çocuk yatak odalı 44 metrekare büyüklüğündeki 81 adet Aile Odası, çocukları ile tatilin zevkine varmak isteyen misafirlerimiz için ev konforu sunmaktadır.

Deluxe Oda: Her biri 38m2 büyüklüğünde, 32’si sigara içilmeyen olmak üzere toplam 119 adet Deluxe oda bulunmaktadır. Martı Myra Deluxe odalarında, içinde meşrubat bulunan minibar, halı, bornoz, Deluxe mobilya, VIP servis, akşam temizlik hizmeti ve banyolarınızda yan yana mevcut olan banyo küveti ve duş kabini mevcuttur.

Deluxe Aile Odası: Her biri 44m2 büyüklüğünde, 6 Deluxe Aile odası mevcuttur. Bir ebeveyn ve bir çocuk odasından oluşan Martı Myra Deluxe Aile odalarında, içinde meşrubat bulunan Minibar, halı, bornoz, Deluxe mobilya, VIP servis, Akşam temizlik hizmeti ve banyolarda yan yana banyo küveti ve duş kabini mevcuttur.

Vacation Club Suit: Büyüklüğü 180 metrekareye kadar varan zevkle döşenmiş 6 adet Vacation Club Suit’lerin çoğu, iki yatak odası ve özel dekore edilmiş büyük ve konforlu salondan oluşmaktadır. Balkonlu veya teraslı olarak tercih edebileceğiniz Suit’lerde bir tanesi jakuzili olmak üzere iki banyo ve küçük bir mutfak bulunmaktadır.

Presidential Suit: Geniş iki terası ile Akdeniz’in ferahlık verici manzarasına sahip Martı Myra’nın Kule binasındaki Presidential Suit, iki büyük salonu, iki yatak odası, jakuzili iki banyosu ve iki küçük mutağı ile aradığınız konfora sahiptir.

Engelli misafirlerimiz için ayrılmış dört adet odamız, misafirlerimizin rahatı için en uygun lokasyonlarda bulunmaktadır.

Konforunuz için;
Odalarımızın tümünde merkezi ısıtma - soğutma sistemi, yangın ihbar sistemi, balkon veya teras, direkt telefon, satelite TV, TV`dan müzik yayını, hotel info kanalı, mini buzdolabı, safe box, banyolarda telefon, saç kurutma makinesi ve küvet mevcuttur. 

Martı Myra, Mini Kulüp animatörleri eşliğinde, öğlen ve akşam yemeklerinde çocuklar için özel büfeler, Otel dışında Tur programları, eğlence parkı, her gece mini disko, çocuklar tarafından hazırlanan özel sahne şovları, doğum günü partileri, jetonlu oyunlar, 65m2lik çocuk havuzu, playbarn (kapalı oyun alanı), Fun park (Açık oyun alanı), banana boat ve çocuk bakıcısı (sınırlı sayıda) imkanları sunuyor. 
Oyun Salonu’nda atari, bilardo, masa tenisi, hava hokeyi, chess,TV köşesi
◦ Mini Kulüp: 04 - 12 yaş çocuklar için oyun alanı ve hemen yanında 65m2 lik çocuk yüzme havuzu
◦ Junior Kulüp: 13 - 17 yaş arası gençler için çeşitli spor aktiviteleri (Futbol, voleybol, basketbol)
◦ Hobi Merkezi’nde bardak ve t-shirt boyama, boncuk ve çiçek boyama, alüminyum folyo üzerinde çalışma
◦ Mini Kulüp’de çocuklar için Bilgisayar Merkezi
◦ Internet Cafe
◦ Fitness Center: dikey-yatay kondisyon bisikleti, cross trainer aleti, iki adet koşu bandı, aerobik, vücut geliştirme aletleri, step
◦ Welness Center: 300m2 alanda uzman kadro ve son teknoloji ile klasik vücut ve bölge masajları, Aroma terapie, Anti selülit madajı, Relax masaj, Thai masaj, Parafin banyosu, Yosun ve Çamur banyosu, Cilt bakımı, Türk hamamı, sauna
◦ Kuaför
◦ Aquapark, dalış sporları, Dalış okulu
◦ Animasyon (gece&gündüz), gece showları, açık disko
◦ Alışveriş merkezi (Market, Kuyumcu, Butik, Derici)
◦ Araba, jeep, tekne ve bisiklet kiralama servisi 
Martı Myra, Üç Adalar Dalış Parkı’nın karşısındaki 285m. uzunluğundaki 40m. kum ve 30m. çakıl olmak üzere 70m. genişliğe sahip tertemiz plajı ve berrak denizi ile Akdeniz’in en güzel koylarından birinde bulunuyor.

Akdeniz güneşinin içinizi ısıtan sıcaklığından sonra, Martı Myra'nın 1865 m2den oluşan 7 adet açık yüzme havuzunda serinleyebilirsiniz.

Havuz çevresinde rahatınız göz önüne alınarak düzenlenen şezlonglar, sizi, çimlerin üzerinde, palmiyelerin gölgesinde, tüm stresinizden kurtulmaya davet ediyor.

İlgili Kişi :
Adres1 :Tekirova / Kemer / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 821 50 00
Faks :+90 (242) 821 43 52
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.