18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

66. yaş gününü Kemer'de kutladı

Avusturya Polis Derneği Başkanı Heinrich Ulsenheimer, 66. yaş gününü, eşiyle birlikte 50. kez geldiği Kemer’de kutladı.

Avusturya Polis Derneği’nin başkanı olan ve Türkiye’de "Mecy" ismiyle tanınan Heinrich Ulsenheimer, Kemer’de eşi Elfried Kern’le birlikte ziyaret ettiği arkadaşı ve aynı zamanda Avusturya Polis Derneği Fahri Başkanı Muzaffer Yıldız’ın işyerinin bahçesinde Kemer’e 50. defa gelişi ve 66. yaş gününü kutladı.

Muzaffer Yıldız tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker de katıldı. Karşısında Başkan Şeker’i ve pastayı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Heinrich Ulsenheimer, pastanın üzeride yanan mumları söndürmeden önce Avusturya Polis Derneği’nin flamasını Şeker’e hediye etti. Daha sonra alkışlar eşliğinde pastayı kesen Ulsenheimer, Kemer’e ve Türkiye’ye olan hayranlığını ifade ederken duygulu dakikalar yaşadı.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise Heinrich Ulsenheimer’e Avuturya’dan bir kardeş şehir istediklerini ve kendilerine bu konuda yardımcı olmasını istedi. Ulsenheimer, Avusturya’ya döner dönemez yaşadığı kentin belediye başkanına bu konuyu açacağını belirterek, Başkan Şeker’e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 17:17:26
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 17:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?