18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

ABB'den personele 'imaj' semineri

Akdeniz Belediyeler Birliğinin 2005 yılı çalışma programı ile Belediyelerde kapasite artırırımı çerçevesinde insan kaynaklarının gelişimine yönelik eğitim programlarından birisi daha Antalya’da gerçekleştirildi.

Soğuksu İl eğitim araçları ve donatım salonunda gerçekleştirilen seminerde eğitimi Education&Business Life Mangement Şirketinden Rezzan Özdemir verdi.

Kemer Belediyesinden Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt, Basın Danışmanı Halil Öncü ve birimlere bağlı olarak çalışan Ebru Kar, Kenan Kar ve Bahar Yalıncaklı ‘nın katıldığı “ İletişim Becerisinin Geliştirilmesi, Halkla İlişkiler ve Belediye imajının İyileştirilmesi “ konulu seminer saat 10.00 da başlarken, öğeden sonra saat 15.30 sona erdi..

Rezzan Özdemir seminerde İnsan Gücünün önemine değinerek: “ İnsanın gücü çok önemli. İnsan mevcut gücü ile gökyüzüne çıkabilir. Buradaki amacımız İletişim Becerisinin Geliştirilmesi, Halkla İlişkiler ve Belediye imajının İyileştirilmesi konularında bilgiler sunabilmekti. İlgi çok güzeldi. Umarım verdiğimiz bu seminer ile belediyecilerimiz bu güçlerini çok iyi kullanacaklar ve çalıştıkları yerlerin imajlarını daha da yükselteceklerdir. “ diye konuştu.

Eğitime yaklaşık 100’e yakın Akdeniz Belediyeler Birliğine bağlı belediye çalışanları katılırken, seminerde personel ve yönetimi ile bir bütün olarak belediye imajının geliştirilmesi konuları ön planda yer aldı.

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 10:49:51
Güncelleme :13 Ocak 2005 Perşembe 10:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?